- ត្រសក់ស្រូវម៉ឺឡុង ១ផ្លែ
- ទឹកស្ករ ១/៤ពែង
- ទឹកដោះគោឆៅ ១/៨ពែង
- ស្លឹកជីអង្កាម
- ទឹកកកឈូស ១ពែង
វិធីធ្វើ
កាត់ក្បាល-កន្ទុយត្រសក់ម៉ឺឡុង ដើម្បីអាចដាក់បញ្ឈរបាន ។ កាត់ទទឹងត្រសក់ប្រវែង ១/៣ផ្លែ លុងយកគ្រាប់ចេញ និងកូសយកសាច់សម្រាប់យកទៅក្រឡុង ប្រមាណ២ពែង។ បន្ទាប់មកឆ្លាក់តុបតែង ត្រង់មាត់ក្រសក់ដែលយើង កាត់ឲ្យមានលក្ខណៈដូចធ្មេញរណារ ។ យកគ្រឿងផ្សំទាំងអស់ដាក់កិនលាយជាមួយទឹកកកឈូសឲ្យល្អិត ហើយចាក់ទឹកចូលក្នុង សំបកត្រសក់ម៉ឺឡុង និងតុបតែងលម្អដោយជីអង្កាមពីខាងលើ ៕
0 ความคิดเห็น:
แสดงความคิดเห็น